Pretučen Stefan Mihić
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Bivši zadrugar Stefan Mihić, koji je nedavno bio kidnapovan i brutalno pretučen, vratio se u normalne tokove života. Sada se pohvalio slikom sa fudbalskom legendom.

Posle oporavka od strašnih batina, Mihić je napustio Srbiju i trenutno radi na crnogorskom primorju.

Postao je menadžer u jednom luksuznom rizortu, gde je imao priliku da posluži Nemanju Vidića, legendarnog reprezentativca.

Mihić je podelio sliku sa Vidićem na društvenim mrežama, pokazujući da se potpuno oporavio od svega što mu se desilo i tim potezom usijao mreže.

Stefan mihić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Legenda srpskog fudbala i veliki džentlmen - napisao je Mihić.

Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Mihić nedavno je stravično pretučen nakon što je, kako tvrdi, kidnapovan i od njega je traženo da kdinaperima dobavi nekoliko hiljada evra.

On se sada osvrnuo na nemilu situaciju i otkrio detalje nasilaj koje je pretrpeo, zbog čega je morao na nekoliko operacija.

Naime, Stefan je istakao da je trpeo nasilje puna četiri sata nakon čega su mu počinioci ovog dela tražili 30.000 evra.

- Da deklarišem to kao otmicu, ne mogu jer je otmica nešto drugo. Ja bih rekao da sam namamljen na podmukao način od strane prijatelja kome sam verovao i da me zvao bilo ka u bilo koje vreme ja bih otišao. Da sam imao tračak sumnje, ja ne bih otiša i možda bi danas taj momak bio živ. Zašto se sve ovako izdešavalo, ne znam. Mi se nismo videli četiri godine iz nekih životnih razloga, on je bio u zatvoru ne znam koliko dugo. Pre četiri godine imali smo situaciju da smo bili s istom devojko. Tačnije, ja sam bio prvo s njom, nakon nekog vremena on je krenuo sa njom, pored takvog prijatelja neprijatelji vam nisu potrebni. Rekao mi je da sam veoma hrabar što sam došao i da je oprostio, ali da nije zaboravio. Moram da kažem da nikada nisam rekao ime tog dečka do trenutka kada Tara Simov nije postavila članak sa njegovim imenom, jer ja njega nisam hteo krivično da ih gonim. Ja sam odnet u hitnu pomoć, po službenoj dužnosti, jedan mlad život je izgubljen. Ja nisam uzvratio nijednom, krenuo mi je kamen iz bubrega, mokraćni kanali su mi suženi, to su teške telesne povrede, imam dva polomljena rebra - ispričao je Mihić.

Alo! / Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading