PROLAZI KROZ NIKAD GORI PERIOD ŽIVOTA Stefan Mihić ostao bez svega, produkcija ga blokirala
Foto: Youtube/Printscreen

Dojučerašnji zadrugar Stefan Mihić, prema sopstvenom prizanju, prolazi kroz pravi pakao otkad je diskvalifikovan iz pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga".

 - Kroz nikad teži životni period prolazim. Sedmi dan mi se niko od produkcije ne javlja, iako sam posustao sasvim misleći da će biti dobri ljudi i javiti se, ali nažalost ni garderobu neće da mi vrate. Sve se nadam i tešim, ali džaba - poručio je Stefan putem Instagrama.

PROLAZI KROZ NIKAD GORI PERIOD ŽIVOTA Stefan Mihić ostao bez svega, produkcija ga blokirala

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ipak, sve one koji ga prate nije naročito začudila ovakav stav produkcije budući da je poznato da Mihić danima unazad najavljuje tužbu protiv njih zbog, kako je istakao, obezbeđenja koje mu je nanelo telesne povrede zbog kojih je završio u Urgentnom centru.

PROLAZI KROZ NIKAD GORI PERIOD ŽIVOTA Stefan Mihić ostao bez svega, produkcija ga blokirala

Printscreen

 

Isto tako, na njegovim storijima je danima unazad moguće bilo pročitati poziv svim pratiocima da dostave video zapise koji potvrđuju njegovu priču o nasilju kako bi imao dovoljno dokaznog materijala za sud.

Šta se tačno dogodilo u međuvremenu, odnosno zbog čega je Stefan naprasno promenio stav i počeo da upućuje pozive produkciji, još uvek nije poznato.

HIT U BELOJ KUĆI, SVI ZAPLAKALI OD SMEHA Mateja nagrađen gromoglasnim aplauzom, Karić svojom transformacijom podigao lestvicu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nens

20.04.2022 16:33

Sta si ocekivao Stefane. Briga produkciju za vas. Oni misle o sebi i svom profitu. Sta ces sada. Dugovi,dugovi i dugovi. Nek ti je bog u pomoci.

psihijatar

20.04.2022 18:53

Pa kad si krembil, treba tako da ti i bude