DRŽAVA TUŽILA FILIPA CARA! Zadrugara zbog skandalozne tuče čeka zatvorska kazna, otkriveni svi detalji!
Printscreen

Filip Car je napustio rijaliti, krajem februara. jer je imao zakazano suđenje.

Naime, kako je i sam pričao sa ostalim zadrugarima, Filip je na ročište išao po tužbi bivšeg zadrugara Ademira Peleša, sa kojim se sukobio na početku pete sezone Zadruge.

Sada se oglasio i Ademir, te otkrio da suđenje, po njegovoj tužbi još nije počelo, te da je Filip napustio Zadrugu da bi išao na sud, jer ga je, kako kaže, država tužila.

DRŽAVA TUŽILA FILIPA CARA! Zadrugara zbog skandalozne tuče čeka zatvorska kazna, otkriveni svi detalji!

Printscreen

 

Pele je otkrio i da nema ništa od njegovog povratka u rijaliti, te otkrio i da se potpuno oporavio nakon tuče.

- Ništa od povratka, niti ja želim, niti me iko iz produkcije kontaktirao od kako se desilo ono sa Filipom. Suđenje je krenulo, ali mislim da je to što ga država tereti, a naše još nije krenulo, jer sam i ja tužio ih, a advokati jos nisu upoznati ni sa čime. Koliko sam upoznat to što ga država tereti preti mu kazna zatvora od 6 meseci, do 2 godine, pa ćemo videti šta će biti - rekao je Pele, pa dodao:

Ja sam super, davno se oporavio. Krenuo drugim putem i okrenuo se drugim stvarima u životu, rijaliti me više uopšte ne zanima, niti pratim šta se tamo dešava - zaključio je Ademir.

ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE ANE JOVANOVIĆ! Dalilina suparnica pozira potpuno gola, a svi se pitaju šta joj je to na leđima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading