ŠA ĆE ZAVRŠITI U LUDARI! Drugarica Nenada Aleksića zabrinuta za njegovo psihičko zdravlje: Konsultovao je i astrologe!
Foto: Ataimages

Iako su mnogi opravdano pomislili da će ponovna diskvalifikacija Tare Simov iz aktuelne sezone Zadruge biti i početak rijaliti spokoja za Nenada Aleksića Ša, to se nije desilo. Prekršio je obećanja i zbog starlete koja je od njega upola mlađa, treći put je postao stanovnik imaginarijuma.

Pre sedam dana ostao je bez nje, a njegova bliska drugarica koja je želela da ostane anonimna za Rijaliti plus otkriva da je jako zabrinuta za njegovo psihičko stanje i egzistenciju kada se rijaliti završi i navodi da joj je sada najvažnije da ostane do samog kraja.

ŠA ĆE ZAVRŠITI U LUDARI! Drugarica Nenada Aleksića zabrinuta za njegovo psihičko zdravlje: Konsultovao je i astrologe!

Printscreen

 

- Sve što su mediji od prošlog leta pisali o Nenadu i njegovoj karijeri je tačno. Boravak i situacija s Tarom u Zadruzi ga je ozbiljno koštala posla kojim se bavio, a svi znamo da je zbog razvoda i kazne koju je platio bukvalno bankrotirao - počinje drugarica čiji je identitet poznat redakciji, i dodaje:

- Nove pesme mu nisu prošle, gazde su mu otkazivale nastupe, pokušao je i da naplaćuje ulaz u klub 300 dinara, ali ništa nije upalilo. Ljudi koji su ga na društvenim mrežama nazivali bivšim reperom ubijali su ga u pojam. Imao je i kreativnu i krizu identiteta. Obećao je svima da u rijaliti više neće, ali morao je ponovo da uđe - objasnila je.

ŠA ĆE ZAVRŠITI U LUDARI! Drugarica Nenada Aleksića zabrinuta za njegovo psihičko zdravlje: Konsultovao je i astrologe!

Printscreen

 

Drugarica Nenada Aleksića navodi razloge zbog kojih ga ponovo gledamo u imaginarijumu i komentariše novonastalu situaciju koja joj se nimalo ne dopada.

- Nenad je na prvom mestu ušao iz egzistencijalne potrebe, potom zbog ljubavi prema Tari, a sve vreme nam je pričao da ima potrebu da pokuša da se opet opere pred narodom i publikom ne bi li povratio minimum svoje karijere i nastavio dalje. Ovaj put se spremao za Zadrugu, konsultovao je astrologe i informisao se o svim detaljima vezanim za Taru. S astrolozima je razgovarao i da li ima šanse kod svoje bivše ljubavi, ne samo da li su dobri aspekti za boravak na imanju u Šimanovcima. Bukvalno smo mu mi, najbliži prijatelji pomagali da dođe do što više detalja kako bi naoružan informacijama ušao u „belu kuću“ - kaže ona, i nastavlja:

- Pratim i gledam dešavanja i ne dopada mi se kako se Nenad ponaša. Iskreno, plašim se za njegovo psihičko stanje i zdravlje. Ne znam kada je gora situacija, da li kada je s Tarom ili kada je bez nje. Strepim da ne napravi neku glupost, da ne napusti rijaliti ili da ga diskvalifikuju i da ostane i bez novca koji je dogovorio za ovu sezonu. Pored svega toga, samopouzdanje mu je poljuljano, u spoljnom svetu nema sređenu situaciju, a prema Tari oseća ozbiljnu emociju zbog koje bi joj se vratio samo kada bi ona to htela. Nikada se nije tako ponižavao zbog neke devojke - završava reperova drugarica za Rijaliti plus.

Nenad Aleksić Ša

PrntScrn

 

Ša: Neka Tara vidi kako je bez mene!

Nenad Aleksić je teško podneo izbacivanje iz rijalitija svoje neuzvraćene ljubavi, ali je čvrsto rešio da joj ovaj put neće pomoći.

- Koliko ona mene mrzi, a sada će da vidi kako joj je bez mene. Otišla je, sada nema ko da joj pomogne, a ja više da plaćam neću, pa nek vidi šta će i kako da radi - rekao je Ša prvog jutra nakon Tarine diskvalifikacije.

ČEKAM JE DA IZAĐE IZ ZADRUGE! Brat Lune Đogani planira da Gruji preotme ljubavnicu, spreman na sve, a otkrio je i tajni plan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Iva

15.03.2022 09:04

Za kaznu koju je platio Tari, sam je kriv.

Goca

15.03.2022 09:09

Baš je teško podneo diskvalifikaciju?! Samo što se nije nasmejao kada je video šta piše i onda krenuo da čita.

Darko

15.03.2022 09:11

Ne brinite, biće u vezi sa Martinom.

Dejan

15.03.2022 09:15

Naoružali ga informacijama i ušao da vredja devojku koju navodno

Marko

15.03.2022 09:26

Drugarice, ako ste toliko zabrinuti trebali ste ga odvesti i potražiti stručnu pomoc a ne naoružavati se informacijama o Tari.

Desa

15.03.2022 09:54

Ša se muvao sa Monikom i kako kaže sa još 100 žena napolju i vi pričate o ljubavi prema Tari.