policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Američka policija ubila je u sredu učenika (14) ispred srednje škole u Viskonsinu nakon što je dobila dojavu da se tu nalazi naoružana osoba, saopštio je tužilac te američke savezne države Džoš Kol.

Kol je odbio da odgovori na pitanja novinara o tome da li je učenik otvorio vatru i da li je pokušao da uđe u školu.

Policija je saopštila da je "pretnja neutralizovana" izvan zgrade srednje škole u selu Maunt Horeb, udaljenom oko 40 kilometara od prestonice Medison, prenosi Medison 365.

Međutim, američki mediji su juče došli u posed poslednjih poruka koje je učenik ostavio na svom Snapčetu, pre nego je naoružan krenuo u školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison365 (@madison.365)

Kako prenose mediji, jedna poruka je na finskom i u prevodu znači: "Izdignite se iz lanaca ropstva", dok je druga poruka na srpskom "Moj tata je zločinac iz rata", što zapravo predstavlja naziv jedne srpske pesme. Kako su kasnije razvijali teorije po društvenim mrežama, dečaka su povezali sa "ratnim zločincem" sa Balkana. Ta informacija nije potvrđena, već jedna od teorija korisnika Redita. 

Inače, mediji nisu objavili identitet žrtve niti odakle potiče. Policija je na mreži Facebook navela da nema više osumnjičenih i da niko nije povređen "osim navodnog napadača", prenosi AP.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OGLASILE SE KOMŠIJE NESTALE DEVOJČICE "Policija je bila tu i sav narod" #komšije #bor #serbia #srbija #dankailić #alo #alonovine #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading