FILIP CAR NAPUSTIO ZADRUGU! Kamere zabeležile njegov odlazak iz rijalitija, a otkriveno i gde se trenutno nalazi! (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car je rano jutros napustio Zadrugu zbog suđenja sa Ademirom Pelešom koga je brutalno udario i polomio mu vilicu u naletu besa.

Naime, snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram pokazuje Filipa koji se sprema da napusti imanje i ode na suđenje, a u drugom trenutku je objavljen i Instagram stori Ademira Peleša koji čeka u sudnici da stigne i druga strana.

Nije poznato šta se dešavalo van rijalitija i koliko je trajalo suđenje, a ono što je vidljivo je da se Filip Car još uvek nije vratio na imanje, tako da verujemo da se sve ovo veoma odužilo.

Podsetimo, javnost je saznala za suđenje kada se sinoć na društvenoj mreži Instagram pojavio snimak Nenada, Sanje i Dejana koji ćaskaju u pušionici o tužbama i ko je sve po sudovima, a u jednom trenutku je reper izgovorio i da u Zadruzi svako svakoga tuži zbog gluposti i spomenuo da je jedino Filip Car izuzetak koji sutra ide na suđenje zbog nanošenja teških telesnih povreda.

SKANDALI MU DOŠLI GLAVE! Otkriveno zbog koga je Nenad Aleksić Ša pobegao u rijaliti, upletena i njegova bivša supruga Ivana!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gedza

23.02.2022 15:58

jel to ovaj sto ima sahovnicu sa prvim belim poljem koga forsira narkoman Zeljko