NJIH DVOJE NI SAMI NE ZNAJU U KAKVOM SU ODNOSU! Drama, svađe, pomirenja su svakodnevnica ovih zadrugara!
Foto: Youtube/Printscreen

Naredni prilog koji je voditeljka Ivana Šopić najavila bio je razgovor Nenada Aleksića Ša i Filipa Cara o Tari Simov.

Caru nije bilo jasno kako je Ša i dalje sa Tarom, posle svega što mu je uradila. Reper je izjavio da će biti sa njom sve dok mu prija, a Car je smatrao da je njihov odnos bio normalan samo na početku veze. Reper je dodao da je sav Tarin teret preuze na sebe.

Teret koji Nenad sad ima, to je sam izazvao. Trpi teret jer je dao nekome dao lažnu nadu, moj teret su moja dela - da nemam poštovanja prema njemu, da sam zla, da sam bahata. Što se drugih stvari tiče, odnos nam jeste nikad bolji poslednjih par dana. Što se utorka tiče, prvi je pecnuo preko neke pesme. Ja nisam osvetoljubiva, ali imam te momente, a tad budem 1000 puta gora nego što bi trebalo. Onda je odregovao na razgovor Dina i mene. "J*bi je, j*bi je". Onda sam ja odregovala, išla na to da se pobije sa celom kućom. Odlučila asm da mu napravim teror nad glavom, odvratno sam se ponašala, bilo me je sramota, ne volim sebe kad popijem. U suštini, to je to. Mislim da smo sad okej, imao je par izleta, imala sam i ja, nije preraslo u veći konflikt, to mi je cilj - rekla je Tara.

NJIH DVOJE NI SAMI NE ZNAJU U KAKVOM SU ODNOSU! Drama, svađe, pomirenja su svakodnevnica ovih zadrugara!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Malo se perucka kad kaže da sam ja prvi počeo - dodao je Ša.

- Svaki put si ti rekao da si prvi pecnuo, a da sam ja j*bala kevu - ustala je Simova.

- Na žurki sam sedeo za onim stolom, ja kuliram jer nismo pričali, iskulirao sam je par puta, tu je prebacila i rekla da će da mi j*be mamu. Posle sam bio brutalan. Mogu da kažem da sam inicijator, ali ona je j*bala kevu. I da nosim teret, pritisak od ljudi - govorio je reper.

- Pritisak za svoja dela. Ja nosim za svoja dela, meni su j*bali mamu, ne tebi. Meni za mene, tebi za tebe - rekla je Tara.

NJIH DVOJE NI SAMI NE ZNAJU U KAKVOM SU ODNOSU! Drama, svađe, pomirenja su svakodnevnica ovih zadrugara!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sve ove gluposti što nosi, to je teret. Hajde, neka bude da sam se pogrešno izrazio. Mogu da kažem da stvarno u poslednje vreme smeta ljudima kad se svđaamo, smeta im kad smo u dobrim odnosima. Žurka nam se omakla, ali smo van žurke super. To smo mi, drago mi je da smo u takvom odnosu - dodao je Ša.

SANDRA I DEJAN PRIPEMAJU TEREN ZA ROMANSU?! Miki Đuričić im pružio podršku, Rešićeva priznala da joj je nepijatno zbog Aleks

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading