MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Javnost zgrožena scenama nasilja u rijalitiju nakon što je Tara brutalno udarila i gurnula Sanju Grujić!
Printscreen

U toku reklama došlo je do sukoba između Tare Simov i Sanje Grujić, a Simova je još jednom pokazala da je nasilna, bahata i ne preza ni od čega, smatra javnost i fanovi Zadruge.

Naime. Tara je napala Sanju, gurnula je prvo u pušionici, a potom je gurnula preko stola. Ubrzo je u kuću uletelo obezbeđenje koje ih je razdvojilo, a Nenad Aleksić Ša je nastavljao da pali vatru i gnusno vređa Sanju nazivajući je pogrdnim imenima što je šokiralo mnogobrojne gledaoce koji verno prate ovaj program i zgroženi su scenama nasilja koje su svakim danom sve brutalnije i brutalnije.

Opšte je poznato da se Tari Simov ovo ne dešava prvi put i da se ne zna tačan broj ljudi koje je ona udarila, gurnula, pretila i još svašta nešto što nikako ne priliči tako mladoj osobi. Javnost je saglasna koja zahteva momentalnu diskvalifikaciju zbog skandaloznih scena nasilja u rijalitiju, i iživljavanja.

- "Momentalna diskvalifikacija", "Sramota me je njenog ponašanja", "Ovo pod hitno treba da se sankcioniše", "Nema kraja njenom bezobrazluku i bahatosti", "Taman se smirila na početku, a sada ponovo pravi haos i skandale" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon skandaloznog klipa gde udara i gura Sanju Grujić i ona pada na pod.

Nama ostaje samo da vidimo šta će se dalje dešavati i da li će produkcija sankcionisati ovakav vid nasilja.

RASKINULI DEJAN I ALEKS! GOTOVO JE! On rešio da ne može dalje, pa stavio tačku na sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading