TARA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU! Simova nakon što je pokušala da iseče vene momentalno hospitalizovana, isplivao snimak! (VIDEO)
Printscreen

Tara Simov je na žurci koja je bila u utorak uveče u rijalitiju pokušala da iseče vene i time privuče pažnju ostalih zadrugara.

Ona je lomila po imanju, pravila haos, a obezbeđenje u jednom trenutku nije moglo da je savlada. Nakon borbe od nekoliko minuta Simova je izvedena iz rijalitija i više se nije pojavljivanja sve do jučerašnjeg dana.

Naime, Tara se vratila u Zadrugu, a snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama obelodanjuje šta se sa njom dešavalo nakon što je izvedena iz Zadruge.

Ona je došla do dnevnog boravka i kuhinje, a tamo ju je sačekao Nenad koji je pozdravio zadrugarku i ona je okupljenjima tom prilikom objasnila šta se desilo.

Podsetimo, Simovu su držali na stolici napolju da ne seče vene i ne povredi sebe, a nakon haosa i nervnog sloma odlučeno je da ona napusti imanje.

DALILA SAZNALA DA MLADEN VULETIĆ ČEKA BEBU! Procurila informacija iz spoljnog sveta, zadrugarka nije znala šta je snašlo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aba

17.02.2022 14:25

Tara je , po već oprobanom receptu, opet iznudila terapiju.