ADEMIRU OD SILINE UDARCA PUKLA VILICA Zadrugar hitno hospitalizovan, uputio Caru javne pretnje!
Foto: Printscreen/instagram

Tokom sinoćne žurke u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' došlo je do sukoba između Filipa Cara i Ademira Peleša koja je na kraju rezultirala ozbiljnim povredama.

Naime, Car ga je udario toliko jako da mu je od siline udarca pukla vilica. On je hitno izveden iz "Zadruge", a doktori su procenili da je taj prelom ipak slučaj za hospitalizaciju.

Sada se izrevoltirani Ademir oglasio na društvenim mrežama i istakao da bi voleo da sretne Filipa Cara kada se bude vratio u Zadrugu.

ADEMIRU OD SILINE UDARCA PUKLA VILICA Zadrugar hitno hospitalizovan, uputio Caru javne pretnje!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Izašao sam napolje i čekam da krenem kući, nisam mogao sinoć da reagujem niti da uzvratim, jer mi je vilica pukla od kvarnog i podmuklog udarca, ali vraćam se u "Zadrugu" za mesec dana i molim Boga da ne diskvalifikuju Cara i da mi bude živ i zdrav dok se ne vratim - napisao je Pele na društvenoj mreži Instagram.

MARIJA KULIĆ SE OGLASILA IZ TURSKE Bivša zadrugarka otkrila detalje o svom zadravstvenom stanju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Paparaco

06.10.2021 21:51

Niko te moj prijatelju na silu nije gurao ili bacio na Cara. Imaš dovoljno godina da koristiš glavu u pozitivnijem smeru a ne još sada da mu pretiš za osvetu prilikom povratka. Dosta mi patetična ranja.

dado

06.10.2021 21:55

Ko organizuje to orgijanje i daje povod mladima biti takav... U aps brale... A ko to gleda... Odmah potraziti psihijatra

Dragan Niš

07.10.2021 00:31

Zašto Filip Car nije diskvalifikovan,a potom priveden u policiju i dežurnom sudiji? Ovo je klasično siledžijsko ponašanje ,i u prošloj sezoni je lupao šamare.Tomović je diskvalifikovan za slične ali sa manje posledica nasilne momente!!

hahahah

07.10.2021 11:28

@Dragan Niš - a ona veprina izbacen zato sto je dobio batina od crnogorcine.....dosla neka druga vremena....