ULAZI DA OTKRIJE DETALJE AFERE SA NOVAKOM! Poznata starleta je spremna da u Zadruzi 5 obelodani apsolutno sve! (FOTO/VIDEO)
Nina Denda/Alo!

Natalija Šćekić je nova učesnica Zadruge 5 i ona se danas u toku dana pojavila ispred zgrade Pinka da potpiše ugovor i sredi sve pojedinosti pre početka nove sezone rijalitija.

Ona je nedavno pričala o svojoj navodnoj aferi sa Đokovićem, a kako je sada istakla, ulazi u Zadrugu da potpuno obelodani sve detalje i spajanje sa poznatim sportistom.

Podsetimo, Đoković se tada našao u epizodi "hajde da smestimo najboljem teniseru sveta", a u glavnoj ulozi je, navodno bila Natalija Šćekić, koja je imala pet minuta slave, a ona je tada rekla.

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – otkrila je Natalija i dodala da se samo okrenula i otišla jer kako kaže „Novak to ne zaslužuje“.

ON IZNAJMLJUJE POZNATIMA LIMUZINE! Stigao Sale luks ispred Pinka da pomuti razum ukućankama, pojavio se i mašinom blokirao saobraćaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lila

25.08.2021 15:36

PREKO NJEGOVE GRBACE HOCES FUJ,DJUBRE NERADNIČKO