OD RANIJE POZNATA JAVNOSTI! Majka Natalije Šćekić završila u zatvoru zbog ucenjivanja poznatog biznismena!
Nina Denda/Alo!

Natalija Šćekić podigla je veliku medijsku prašinu i pre nego što je ušla u petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", kako svojim izjava, tako i izgledom. Ali pored Natalije medijsku pažnju je takođe privukla i njena majka.

Naime, Natalijina majka je odranije poznata javnosti, uglavnom zbog hapšenja u aferi iznuđivanja novca. Ona se zove Anabela Šćekić Tigrica, starleta je i bivša učesnica rijaliti programa "Maldivi", koja je 2018. bila među tri osobe koje su uhapšene zbog ucene muškarca. 

 

 

Anabela je nakon toga osuđena uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, kao i kaznu od 50.000 dinara.Tigrica je od biznismena tražila 300 evra, jer je navodno izgubila telefon u kom su bile njihove fotografije i video-snimci, a toliko joj je, kako je rekla, trebalo da povrati izgubljeni telefon.

Posle hapšenja, kako se pisalo, Anabela Šćekić je plakala i molila da ne bude zadržana iza rešetaka „jer ima malo dete, kao i da to neće moći da izdrži“. Međutim, sud je njoj, ali i njenim saradnicima odredio pritvor do 30 dana.

DIVLJANJU NEMA KRAJA! Tara Simov ne planira da prestane da ugrožava bezbednost u saobraćaju, sada je i kuče stavila za volan

BONUS VIDEO:

Marko Srejic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading