Miljana Kulić i Zola
Foto: Alo
Miljana Kulić i Zola

Foto: Alo

Miljana Kulić i Zola , Foto: Foto: Alo

Nakon mnogobrojnih Miljaninih izlaganja, analiziranja i tumačenja njenog zajedničkog života sa Zolom, Čolić je odlučio da progovori i osvrne se na retrospektivu svih događaja, počevši od njegovog ulaska u Zadrugu 2.

Iako je od strane Kulićeve optuživan da je živeo na njenoj grbači, Zola je istakao kako ni u jednom trenutku nije profitirao od njihove veze i nje same i kako je bio spreman da izgubi ceo honorar kada je odlučio da napusti rijaliti sa Miljanom pre nepune dve godine.

Lazar Čolić Zola

printscreen/Youtube

Lazar Čolić Zola, Foto: printscreen/Youtube

Takođe, dotakao se Miljaninih poroka, te tvrdi kako je ostala dužna njegovom drugu poveću svotu novca, što je ona odmah demantovala.

- Uzela sam 800e od čoveka, a vratila 1200. Uzela sam pare od Bobana Majstorovića, njegovog bivšeg menadžera. Isto tako sam od Željka Đurića pozajmila 500e, a on je rekao "Zoli neću dati, tebi ću dati", te pare smo prokockali i lično ih ja vratila pred ulazak u rijaliti - izjavila je zadrugarka.

Lazar je sve vreme tvrdio kako Miljana laže, kako je i dalje dužna nekim ljudima i kako je izgubio obraz zbog nje. A šta je prava istina, ostaje da saznamo...

Miljana Kulić

printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: printscreen/Youtube

Evo i kako je Miljana pričala o Zoli pred ulazak u rijaliti:

PROČITAJTE JOŠ