krokodil
Foto: Alo/Printscreen

Majka je bacila svog bolesnog sina starog šest godina u reku punu krokodila koji su ga rastrgli, a nakon što joj je muž i otac dečaka rekao da ga se otarasi jer je mališan rođen sa fizičkim nedostacima. Ovaj stravičan slučaj dogodio se u Indiji.

Kako je preneo "Dailymail", Savitri Kumar (26) se posvađala sa suprugom Ravi Kumar (27) koji joj je naredio da se otarasi mališana koji je imao poteškoća sa govorom.

Ona je sina pokupila dok je spavao i bacila ga u obližnji kanal koji je prepun krokodila. Slučaj se kako je preneo "The New indian Expres", dogodio u Utara Kanada, distriktu zapadne indijske države Karnataka.

Policija je navela da je muž prigovarao supruzi zašto je rodila dete sa neizlečivom manom. Svedoci koji su videli majku kako baca sina u kanal odmah su pozvali policiju koja je počela potragu za dečakom. Potraga je zbog mraka ubrzo okončana, a u nedelju ujutru je njegovo unakaženo telo pronađeno u reci.

Mališan je pretrpeo stravične povrede i jedna ruka mu je bila odgrižena. Policija veruje da je telo rastrglo nekoliko krokodila. Naređena je i obdukcija kako bi se tačnu utvrdio uzrok smrti.

Policija je potvrdila za lokalne medije da je pokrenuta istraga o ubistvu i da su oba roditelja uhapšena.

BONUS VIDEO

@alo_portal Danka je nestala pre tačno mesec dana, a potraga za njenim telom i dalje traje! #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić💔 #dankailić #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading