Slađa Milošević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Slađana Milošević umrla je 26. marta u 69. godini života nakon teške bolesti.

Njen prijatelj, modni dizajner Vojislav Žakula, sada je otkrio kako su izgledali poslednji dani rok princeze.

Naime, on je priznao da je bio plan da se Slađana pojavi na nedavno održanoj modnoj reviji, ali da je zbog lošeg zdravstvenog stanja nije bila u prilici.

Slađa Milošević

Foto: Ataimages

 

- Mi smo se videli pred prošli „Fešn vik“, međutim Slađana je već bila dosta narušenog zdravlja tako da nije ni otišla na taj događaj. Sve ovo što se desilo je jedan veliki gubitak pre svega za umetnost, i to ne samo muzičku nego za svu vrstu umetnosti koju je Slađana kao osoba sa mnogo talenata podržavala ali i imala veliki uticaj. Ona će ostati zauvek kao muzička ali i kao modna ikona koja se nikada neće ugasiti – ispričao je Vojislav i otkrio kakva je ona bila za saradnju:

- Sa mnom je bila fantastična jer smo se od prvog momenta povezali na svakom polju. Negde je imala poverenje i to je meni velika čast i nešto što ću uvek doživljavati kao jedan od najvećih ličnih uspeha u ovome što radim.

Vojislav Žakula

Printscreen

 

On je priznao i da nije bilo nimalo jednostavno raditi sa njom uprkos međusobnom poverenju.

- Zahtevno je bilo jer šta god da sam zamislio ili krenuo da nešto proverim, ona je već to nešto slično nosila. Ona je zaista bila neko ko je tome prilazio vrlo studiozno i posvećeno da u svakom trenutku zadovolji i svoja, ali i očekivanja publike i ljudi kojima se obraćala – otkrio je kreator.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading