EVO KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENI ZVERKA IZ KULTNE SERIJE! Povukao se iz javnosti nakon strašnih optužbi za silovanje, neprepoznatljiv
Profimedia

Slavni holivudski glumac i zvezda serije "Seks i grad", Kris Not, suočava se sa veoma teškim optužbama za silovanje, a nakon što je sve isplivalo u javnost, on se povukao i ne pojavljuje se često.

Sada je sve iznenadio, budući da se juče pojavio sa mlađim sinom u Los Anđelesu, a ovako danas izgleda dobro poznato ime sa malih ekrana.

Podsetimo, sve je počelo kada je u članku objavljenom u "Holivud reporteru" u decembru 2021. godine dve žene pod pseudonimima Zoe (42) i Lili (32) izjavile su da ih je Kris Not silovao 2004. odnosno 2015. godine.

Stravične scene su se, kako tvrde, dogodile u njegovom stanu u Los Anđelesu i na imanju u Njujorku.

Treća žrtva pod pseudonimom Ava izjavila je da je glumac nasrnuo na nju kada je imala 18 godina. Usledila je optužba četvrte žene pevačice Lisa Džentajl koja je Nota upoznala još 1998. a prema njenim rečima, napad se dogodio četiri godine nakon njihovog prvog susreta.

Glumac je negirao sve optužbe.

Kris Not je od 2012. u braku sa Tarom Vilson sa kojom ima sinove Kristofera Oriona i Kitsa.

Optužbe su prokomentarisale i zvezde serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis: "Tužne smo zbog navodnih optužbi protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su istupile i podelile bolno iskustvo. Svesne smo da je bilo veoma teško javno progovoriti i zahvalne smo im na tome".

Kris Not je od 2012. u braku sa Tarom Vilson sa kojom ima sinove Kristofera Oriona i Kitsa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading