Darko i Katarina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić sa suprugom Katarinom priprema dvostruko slavlje - prvo će sutra proslaviti Uskrs, a potom u ponedeljak i krsnu slavu Đurđevdan.

- Ove godine, kao i inače, okupićemo se porodično, razmenićemo jaja, a deca će da traže korpicu sa poklonima od “zeke“. Jedina razlika je u tome što ćemo ovog puta biti u pripremama za slavu, jer sutradan je Sveti Đorđe. Najviše se radujem traženju korpice po dvorištu, menjanju jaja, ali i porodičnom takmičenja u tucanju jajima - rekao je Darko koji ima dvoje dece: ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić.

Za pripremu uskršnje trpeze zadužena je Katarina.

- Kada su praznici, sve baziram na tradiciji, pa tako i trpezu. Ja ću preskočiti desert, koji naravno spremim za ostale - rekla je Katarina i otkrila da suprugu, takođe, priprema posebnu ishranu.

- Bolje da ga mučim ja, nego kilogrami, ako se opet ugoji- istakla je Katarina.

Inače, Darko naslednike uči da nema varanja u razbijanju jaja.

Darko s decom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Takmičenje u tucanju jajima je nezaobilazni deo Vaskrsa. Kod nas je uvek fer igra, nema drvenih jaja.

LAzići su Prvi maj proveli u prirodi, na pecanju,

- Volimo da idemo na pecanje u slobodno vreme, pa je tako bilo i za Prvi maj. Jako mi prija mir koji imamo u selu, valjda to ide sa godinama - rekao je Darko.

S obzirom na to da je Prvi maj praznik rada, pevač se prisetio kako je zaradio prvi novac.

- Sa 13 godina sam počeo da pevam sa tatom, što je ujedno bio i moj prvi posao. Sećam se da mi je tata davao hiljadu dinara posle svirke, što je za nekog u tim godinama bilo puno - istakao je pevač.

I Katarina je otkrila svoj prvi “biznis“.

- Ako se to računa, moj prvi posao je bio prodavanje suncokreta ispred kuće za vreme bombardovanja. Tako smo moja sestra i ja prikupile pare za rolere.

Iako mnoge žene kažu da je teško biti “supruga pevača“, Katarini to nije problem.

- Verovatno deluje da se moj život promenio iz korena, ali ja i dalje radim isti posao, imam iste prijatelje i uživam u istim stvarima. Jedino što malo više putujem, a sve negativne stvari koje prate Darkovo zanimanje sam prihvatila onog dana kada sam ušla u vezu i sada više ne obraćam pažnju na to - priznala je Katarina, a onda je otkrila da bi volela da se uskoro ostvari kao majka.

- Trudiću se da u ovo ludo vreme nađem balans kako bih izvela decu na pravi put, da budem dovoljno stroga, da imam autoritet, a i dovoljno blaga da me gledaju kao prijatelja - rekla je za Blic Katarina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading