SRPKINJA SRELA BIVŠEG MUŽA NA KASI U LIDLU! ON JOJ PLATIO NAMIRNICE, A ONA NJEMU DALA... Kako stari kažu "stare vatre se teško gase" - internet GORI zbog njih!
Foto: Shutterstock

Odnosi između bivših supružnika ne moraju uvek biti napeti i zaoštreni, već naprotiv - mogu biti prijateljski i puni poštovanja. I to je uvek za obe strane najpoželjniji scenario. A Lorena iz Srbije je, iz prve ruke, upravo tako nešto i potvrdila.

Lorena iz podelila je na svom Tviter profilu kako je protekao njen susret sa bivšim suprugom onda kada ga je srela u marketu. Iznenađena onim što je tog trenutka uradio za nju, posavetovala je sve da je i nakon razvoda, zbog dece ali i zbog samih osoba, jako bitno ostati porodica na neki način.

- Večeras odem do marketa, u nabavku. Na kasi, neko me pipne za rame, okrenem se, bivši muž. Pozdravimo se, ja pakujem stvari. Da platim, on platio. Meni neprijatno, "nemoj molim te" - kaže. 

"Ne, ne, želja mi je". Zbunjena, zahvaljujem se. Vadim jabuke iz kese, dajem mu, znam da voli.

 

 

"Važno je ko su nam bivši"

Pričamo o skorašnjem rođendanu našeg sina, pita hoće li biti torte, uželeo se. "Naravno", odgovaram. Videćemo se kod njega, kao i svake godine. Kaže, doneće roštilj i sve što ide uz to.

- Odlazim, punog srca, važno je i ko su nam bivši. Ostati porodica na neki način, deca vežu zauvek - opisala je ona svoj nedavni događaj.

Ovakav odnos svideo se svima koji su naišli na tvit gospođe Lorene, te su se složili sa njom i priznali da su takvi odnosi, iako ređi, za divljenje. Znak da poštovanje druge strane ne mora nestati onda i kada nestane ljubav je prvi znak da se radi o razumnim ljudima, složili su se oni.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal Danas je Veliki petak i većina pravoslavnih hrišćana farba jaja za Vaskrs #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral #vaskrs ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading