VIKTORIJA MIRI ZAVAĐENE SNAJKE Drama u porodici Bekam, a evo šta je pozadina sukoba
Foto: Shutterstock

Porodica Bekam se proširila kada se ćerka američkog milijardera, 27-godišnja Nikoal Pelc, početkom aprila udala za njihobog najstarijeg sina Bruklina. O plavokosoj naslednici već dugo kruže glasine da je razmažena i komplikovana osoba, a dodatno su ih podgrejali najnoviji tračevi.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc nedavno su se venčali, a raskošno venčanje koje se održalo na mladenkinom imanju na Floridi privuklo je veliki broj moćnika iz svih sfera društvenog života. Ipak, čini se da nije sve tako bajno u porodici Bekam, te da novopečena snaja i devojka njihovog srednjeg sina Romea, 19-godišnja Mia Regan, imaju zategnute odnose.

VIKTORIJA MIRI ZAVAĐENE SNAJKE Drama u porodici Bekam, a evo šta je pozadina sukoba

Foto: Shutterstock

 

U javnost je procurilo kako zabrinuta Viktorija Bekam pokušava da smiri tenzije i organizuje žensko druženje kako bi se odnosi unutar porodice poboljšali. Devojke jedva daju do znanja da postoji ona druga i na Instagramu, što je u današnje vreme za mlađe generacije najveći udarac.

Hoće li Viktorija uspeti da nagovori snaje na druženje i pomogne im da pronađu zajednički jezik ostaje da vidimo, ali u međuvremenu se sve više spominju gresi iz prošlosti Nikol Pelc. Još 2009. pisalo se da je dom Pelcovih za osoblje koje tamo radi kuća iz horor filmova.

Porodica se navodno jako loše odnosi prema zaposlenima, a osoblje se posebno žalilo na tada tinejdžerku Nikol, koja ih ponižavala i tražila od njih nemoguće zadatke. Kad ih ne bi ispunili, dobili bi otkaz, a njenu dadilju telohranitelji su izbacili iz kuće nakon što je Nikol zaključila da joj nije previše stalo do nje, piše YourTango.

Bivša Diznijeva zvezda, glumica Bela Torn, pre nekoliko godina za magazin "Seventeen" progovorila je o zloj devojci čiji je uzor Redžina Džordž iz kultnog filma "Mean Girls", a ubrzo se saznalo da je reč o Nikol Pelc.

"Ima jedna zla devojka. Ona je u ovom poslu i jako je, jako zla. Držim se podalje od nje i to po svaku cenu. Nikad je ni ne pozdravim. Njeni braća i sestre nisu zli poput nje. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je milijarderka od rođenja i nikad nije morala da raditi ni za šta u svom životu", rekla je tada Torn.

https://www.alo.rs/zabava/holivud/632975/erin-dzejn-plamer-voditeljka-smrt-preminula-tuga-cerke-muz-iznenada/vestOSTAVILA IZA SEBE MUŽA I TRI ĆERKE Iznenada preminula poznata voditeljka u 42. godini života

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading