NA SVADBU POTROŠILI MILIONE, A POKLONE NISU NI VIDELI Zvanice Bekamovih su morale da proslede novac na ovu adresu
Foto: Prinstcreen

Bruklin Bekam i Nikola Pelc su prošle subote uplovili u bračne vode nakon čekanja od dve godine. Par koji se verio još 2020, venčao se na luksuznom imanju Nikolinog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Ono što je oduševilo sve pored toga što se Bruklin trudio da ispoštuje sve tradicionalne običaje ženine porodice, jeste to što je uzeo i njeno prezime, dok je Nikola uz svoje prezime na Instagramu dodala i Bekam, a s pratiocima je podelila i kadrove s velikog venčanja.

Besprekoran stil, jednostavnost i gracioznost su bili sveprisutni na njihovom raskošnom venčanju na koje su njihove imućne porodice navodno potrošile milione funti.

Ipak, da Nikola i Bruklin nisu jedni od onih koji razmišljaju samo o materijalnim stvarima dokazali su neverovatnom odlukom koju su gosti morali da poštuju.

Naime, oni su umesto svadbenih poklona od zvanica zahtevali da pomoć preusmere u humanitarne svrhe.

- Moj otac je već pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Bruklin i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde- napisala je Nikol uz objavu na svom Instagramu.

Venčanje je bilo zatvoreno za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni. Ipak dežurni paparaci su uspeli da uhvate delić mladenaca koji je odmah procureo u javnost.

Inače, venčanje je okupilo mnoga poznata imena iz sveta šoubiznisa, te su se mogli videti gotovo sve članice "Spice Girls-a", osim Eme Banton koja je bila sprečena da dođe, Eva Longorija, Serena Vilijams, šef Gordon Remzi i mnogi drugi, a luksuzno venčanje po navodima stranih medija koštalo je oko 76 miliona funti.

Bruklin i Nikola potpisali su i oko 3 miliona vredan predbračni ugovor kako bi zaštitili svoju imovinu, gde je poseban akcenat bio na bogatu naslednicu, s obzirom da je njen otac daleko bogatiji od Bekamovih.

PRINC ČARLS I DALJE NE MOŽE DA IM OPROSTI? Za sina Harija i snaju Megan izdvojio samo 15 minuta

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vanesa

18.04.2022 05:45

Al su zato sve pare donirali za naciste u ukraini,TUGA!?!?