DEJVID BEKAM VIŠE NIJE SAMO FUDBALER Miljenik žena u Srbiji dobio novu titulu a ni Viktorija nije loše prošla 18:00
ŠMINKA KAO OD VIKTORIJE BEKAM Evo kako da izgledate kao zvezda, ovaj stil podmlađuje i prkosi vremenu 18:50
"DECA SU ME GAĐALA LIMENKAMA" Viktorija Bekam priznala da je trpela vršnjačko nasilje u školi - "ceo taj period bio je užasan!" 12:21
VIKTORIJA BEKAM PRVI PUT DIREKTNO PROGOVORILA O DEJVIDOVOJ AFERI SA BIVŠOM ASISTENTKINJOM Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata! 12:41
NOSI SAT U VREDNOSTI STANA U BEOGRADU Crna kombinacija obična, ali ono šta Viktorija Bekam nosi na ruci vredi hiljade evra 17:59
VIKTORIJA BEKAM JAVNO PRIZNALA ZAŠTO JE UGRADILA SILIKONE 90-IH Evo da li se danas kaje zbog toga 11:58
VIKTORIJA BEKAM PRVI PUT PROGOVORILA O SKANDALOZNOM NADIMKU KOJI NOSI POLA ŽIVOTA Zbog njega je i obolela 11:21
NETFLIX EKSKUZIVA! Suze, moda i skriveni član porodice – sve o Viktoriji Bekam, najnoviji TREJLER (VIDEO) 21:40 Razonoda 0
BEKAMOVI SE NIKAKO NE SLAŽU SA SNAJOM Viktorija pukla posle sukoba i rešila da stavi tačku na sve! 17:15
"DOŽIVLJAVALI SU ME KAO JADNU KRAVU KOJA SE NIKADA NE SMEJE" Novi dokumentarac o Viktoriji Bekam otkriva fanovima manje poznate detalje iz života 16:30 Razonoda 0
OSVETA ILI PORUKA? Psihoterapeut otkriva zašto je Nikol Pelc odvojila Bruklina od Dejvida i Viktorije Bekam 11:20
VIKTORIJA BEKAM U 51. GODINI IMA SAMO 48 KG NA VISINU OD 163 CM Evo kako izgleda bez Instagram filtera! 17:07
NJEGOVOG OCA VOLI CELA SRBIJA Maneken objavio dirljivu sliku usled porodične drame, jasno stavio do znanja na čijoj je strani 10:26
VIKTORIJA BEKAM RASPLAKALA SNAJU Bruklin joj zbog ovoga okrenuo leđa, ne može da joj oprosti incident koji im je priredila! 18:14
SLAVNA GRUPA SE PONOVO OKUPLJA, HOĆE LI VIKTORIJA BEKAM PONOVO ZAPEVATI? Sve oči uprte u nju, evo šta je odlučila 16:02
BEKAM SLAVI, LJUBAVNICA PROZIVA Viktorija se potrudila da iznenadi muža, ali isto je uradila i Rebeka Los koju nikako da ućutkaju 06:00
,,JAKO JE BOLNO" Dejvid Bekam je potpuno slomljen, ne može da se pomiri sa ovom činjenicom, tiče se njegove dece 20:32
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46