NEPOŠTOVANJE Nova drama u porodici Bekam, Bruklin i Nikola šokirali potezom
Foto: Alo/ilustracija

Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da Dejvid i Viktorija već neko vreme ne razgovaraju s najstarijim sinom Bruklinom i njegovom suprugom, milijarderkom Nikolom Pelc.

Naime, do sukoba je došlo uoči venčanja, i to između gospođa Bekam, a momci drže svakoj od njih stranu.

Na modnoj reviji Viktorijinog brenda pojavile su se mnoge slavne face, ali najviše pažnje privuklo je Nikolino i Bruklinovo ležerno pojavljivanje samo nekoliko minuta pre početka revije. S obzirom na to da se radi o jednom od najvažnijih modnih događaja godine, "odmetnuti sin" Bekamovih ipak nije mogao da propusti priliku da podrži svoju mamu, ma koliko se ona ne slagala s njegovom suprugom.

Ipak, mnogima je zasmetalo što su došli u farmerkama, a Bruklinu su se na fotografijama videle i bele bokserice. Takođe, mlada milijarderka nije se previše potrudila oko kose i šminke, što se takođe dobro videlo.

Svi ostali gosti bili su u glamuroznim toaletama, što su neki shvatili kao provokaciju mladog para da pokažu kako ih nije briga za događaj.

Par je sedeo nekoliko mesta udaljen od ostatka porodice, ali su se pozdravili sa svima.

Ni mama Viktorija nije izgledala preterano srećno, i iako je inače uvek ozbiljna, njeno lice izgledala je prilično ljutito pre revije.

Osim Bruklina, u društvu Dejvida i Viktorije bili su i njihovi sinovi Romeo i Kruz, kao i najmlađa Harper. Da li je ovo kraj najslavnije svađe ove godine ili jednostavno dobro zataškan skandal koji je ujedinio Bekamove zbog posebne prilike, ostaje da vidimo.

DAVIO SUPRUGU, OSUĐEN ZA NAPAD Otkrivena stravična prošlost radnika u kući Princa Harija i Megan Markl

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading