SVEKRVA I SNAJA U LOŠIM ODNOSIMA Viktorija Bekam i Nikola Pelc ne mogu da podnesu jedna drugu
Foto: Alo/ilustracija

Nikola Pelc (27) se u aprilu udala za sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina Bekama (23), ali je navodno bila u tihom ratu sa svojom novom svekrvom i pre venčanja.

Naime, navodna svađa Viktorije Bekam i Nikole Pelc izazvala je dramu na venčanju.

SVEKRVA I SNAJA U LOŠIM ODNOSIMA Viktorija Bekam i Nikola Pelc ne mogu da podnesu jedna drugu

Foto: Prinstcreen

 

- Njih dve se ne podnose i ne razgovaraju. Pripreme za venčanje bile su užasne - rekao je izvor za "Page Six".

Nikola navodno nije želela da bivša Spajsica bude uključena u planiranje venčanja, te je komunikacija bila minimalna.

- Nisu mnogo razgovarali ni sa sinom u poslednjih nekoliko meseci - nastavio je izvor.

Novopečeni bračni par trenutno živi u Majamiju, a obožavaoci su izneli teoriju da su se modna dizajnerka i njena nova snaha delimično svađale zbog Bruklinove odluke da uzme prezime buduće supruge.

Bekamovi

Profimedia

 

Sumnje je podgrejalo to što Viktorija Bekam nije navela dogovoreno prezime Nikole i Bruklina u svom postu sa venčanja. Ubrzo nakon svadbe, Viktorija je objavila sliku para sa natpisom koji je glasio: "Čestitamo, gospodine i gospođo Bekam, dobrodošli u porodicu." Ovaj post je usledio nakon što su i Nikola i Bruklin već otkrili da će se oboje prezivati Pelc-Bekam.

Viktorijin suprug, Dejvid Bekam, takođe je ignorisao zajedničko prezime u korist "Gospodin i gospođa Bekam" kada je čestitao paru na Instagramu.

S druge strane, Nikola nije samo krenula protiv svoje svekrve tako što je sebe i svog supruga nazivala Pelc-Bekamom, već je i isključila Viktoriju sa fotografija koje je objavila sa ceremonije.

bekam

Shutterstock

 

Takođe je objavila još jedan set fotografija sledećeg meseca sa natpisom "porodica je sve za mene“" sa nekoliko slika Bruklina i porodice Pelc, ali je posebno izostavila Viktoriju.

Viktorija i Nikola su ranije delovale bliske. Prošlog aprila, Viktorija je objavila sliku snajke sa natpisom "Izgleda da je buduća gospođa Bekam ponovo u mojoj garderobi! Ali oprošteno ti je jer volim ovaj VB bustier na tebi."

Postoje i glasine o incidentu u kojem su učestvovali Pelc i Viktorija na venčanju. Anonimni izvor rekao je "DeuxMoi" da je Nikola napustila prostoriju nakon nastupa Marka Entonija, u kojem je posvetio pesmu Viktoriji Bekam, i naknadnog neprijatnog govora.

Izvor dodaje da su jedini ljudi koji su održali govor za Nikolu bili njen stilista i glumački trener, dok su Bekamovi uglavnom držali distancu.

- Bila je primetna tenzija. Bekamovi zapravo nisu komunicirali sa Nikolom ili njenom porodicom - kazao je izvor.

Izvori bliski Viktoriji i Nikoli potvrdili su razdor između njih. Prema njihovim navodima, najveći deo netrpeljivosti stvorio se zbog Bruklina koji najzad želi da formira sopstveni identitet odvojen od svoje porodice, i Viktorijinog oklevanja da ga pusti.

IMALA SAM DEVET GODINA KADA MI JE DŽONI TO URADIO Kristina Riči o odnosu sa Depom

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading