Maca Diskrecija
Zoran Ilić
Maca Diskrecija
Nije se libila da se skine na plaži, Foto: Zoran Ilić


Kako saznajemo, dok se sunčala na jednoj plaži na Crnogorskom primorju, starleti je prišao jedan muškarac i ponudio joj 1.000 evra u zamenu za seksualne usluge na obali mora.


- Macu kada vidite na plaži, u jednom trenutku se ponaša kao fina devojka, a u drugom priča samo o seksu i svojim fantazijama. Obožava da se sunča u toplesu, a ponekad sama sebe dodiruje u vodi. Nju posmatraju mnogi muškarci na plaži, ali samo jedan joj je prišao sa konkretnom ponudom.

 

Ona je u Crnoj Gori sa Emom Lapin, Markom Perovićem i još jednim prijateljem, a dok se odmarala na ležaljci, prišao joj je jedan mladić i ponudio joj novac u zamenu za seks. Maca se prvo smeškala i odmeravala ga od glave do pete. Kako ga je posmatrala, svi su pomislili da će pristati i da će imati sa njim seks na plaži, kako je on tražio. Međutim, ona je odbila ponudu - ispričao nam je izvor koji se našao na istoj plaži kao i Nurkićeva.


- Rekla mu je kako joj se ne dopada kako izgleda i da ima mali polni organ. Ne znam kako je ona to zaključila dok ga je gledala, ali svakako mladić nije dobio ono što je hteo - dodao je naš izvor.


Pozvali smo Macu kako bismo saznali da li su naša saznanja istinita.
- Svaki dan mi prilazi neko da me nešto pita. Ja sam nekoliko puta pričala da je bitno da mi se muškarac dopadne i da ima veliki polni organ kako bih mogla da imam nešto sa njim. Kako sam odokativno videla, ovaj mladić je imao mali “ponos” i nisam ništa želela sa njim - rekla nam je Diskrecija i dodala da će uskoro snimiti spot za svoju pesmu “Diskretno”.

 

 

Izvodila striptiz na plaži

Naša ekipa snimila je Macu Diskreciju u Crnoj Gori, a kada je starleta ušla u vodu i prvi put ove godine se osolila, odjednom se pretvorila u “zver”. Ona se sve vreme dodirivala i u jednom trenutku dobacila: “Uh, što sam se sama odjednom napalila”. Maca je svoj šou izvodila nekoliko minuta na plaži, ne obazirući se na decu i starije ljude koji se se sunčali i kupali pored nje.

Komentari (3)

Amater

02.08.2015 13:58

Nemojte da mi kazete da je odbila i 50e.

Nije cudo

02.08.2015 14:55

Naravno da je odbila, Maca ne ne prodaje

alti

02.08.2015 20:26

Sramoto ljudskog roda.