Lane Gutović
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

Pre desetak dana u žiži javnosti našla se Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića. Ona je pokrenula priču o zaostavštini pokojnog oca i istakla da je, navodno, nepravedno izostavljena iz testamenta. Kako ona, tako i njena sestra koje je Lane dobio u prvom braku.

Ta priča je sada, međutim, obustavljena, a Milica se ponovo oglasila na svom Facebook nalogu i objavila dosad nikada viđene fotografije sa venčanja svojih roditelja.

 

 

"Mama i tata na dan venčanja. Hvar 11.08.1977, na dan tatinog rođendana", napisala je Milica i dodala emodži srca.

 

 

Podsetimo, Milica i njena sestra su Lanetove ćerke iz prvog braka, a pre desetal dana komšije pokojnog glumca istakle su da odavno nisu videle Milicu i njenu mlađu sestru, te su istakli da viđaju samo sinove koji su do poslednjeg dana brinuli o ocu.

Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene - jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke, i drugom, Biljanom Knežević. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti. Za Biljanu se ipak znalo ko je, a sa njom ima sina Jakova i Spasoja. Sada su pak isplivale fotografije sa prvog venčanja, koje možete videti u okviru našeg teksta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading