Jelisaveta i Miloš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako je Alo! prvi saznao, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da se razvedu nakon sedam godina braka. 

Javnost bruji od tada o njihovom odnosu, a ekipa Alo! uslikala je juče Jelisavetu i Miloša dok su izlazili iz luksuznog stana, trudeći se da u javnosti ostave sliku idiličnog para.

Miloš je i danas uslikan, od strane našeg paparaco fotografa, ispred luks zgrade na Vračaru, a sada je otkriveno i šta se dešava u njegovoj karijeri.

Teodosić već neko vreme muku muči sa povredom, a izgleda da je uspeo da se oporavi i spreman je za utakmicu Evrolige protiv Panatinaikosa.

- Miloš Teodosić je odradio jutarnji trening i biće na raspolaganju treneru Sferopulosu za večerašnji duel - poručili su iz Zvezde.

Podsetimo, razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića šokirao je javnost s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, a kako je Alo! ekskluzivno pisao, odluka o okončanju braka usledila je nakon višemesečnog neslaganja.

I dok se šuška o tome kako će partneri podeliti imovinu, izvor blizak još uvek zvaničnim bračnim partnerima otkrio nam je da će glumica razvodom dobiti čak šest miliona evra, a više detalja o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading