Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Kako je Alo! prvi saznao, košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin, odlučili su da stave tačku na brak dug sedam godina, a od tada javnost ne prestaje da bruji o njima.

Njihov život je interesantan još od samog početka, a budući da je Jelisaveta veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, mnogi su primetili skupocene komade koje glumica redovno nosi.

Skupocene torbe su očigledno njen "fetiš", a poseduje ih, sudeći po fotografijama, nekoliko.

Najjeftininija torba košta oko 2.000 evra i u pitanju je Dior, dok je za Šanel dala 10.000 evra. U kolekciji mlada glumica poseduje veliki broj torbi sa potpisom najluksuznijih dizajnera, a za svaku je trebalo izdvojiti po nekoliko hiljada evra.

Podsetimo, kako izvor za Alo! tvrdi, glumica i proslavljeni sportista već neko vreme ne žive zajedno, a sada su otkriveni i detalji njihovog predbračnog ugovora.

Ekipa Alo! portala posetila je kraj u kojem Teodosići žive kako bi saznali kakva je situacija između košarkaša i glumice u jeku priče o razvodu. 

Naš reporter uslikao je zgradu u kojoj Jelisaveta i Teodosić još uvek žive zajedno, ali i par, i to u trenutku dok su odlazili.

Jelisaveta je pokupila Teodosića i uputili su se u nama nepoznatom pravcu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milorad

20.03.2024 12:16

a tko je taj sa torbama-naucni radnik,pisac ili promasena investicija prirode.?

POHLEPA

20.03.2024 12:33

To se zalede pohlepni i zavidni. Normalna zena joj nece zavideti jer za nju je skupa torba sreca, a za razumne zene sreca je nesto drugo