Jelisaveta Orašanin
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića šokirao je javnost s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, a kako je Alo! ekskluzivno pisao, odluka o okončanju braka usledila je nakon višemesečnog neslaganja.

I dok se šuška o tome kako će partneri podeliti imovinu, izvor blizak još uvek zvaničnim bračnim partnerima otkrio nam je da će glumica razvodom dobiti čak šest miliona evra.

Miloš Teodosić

Foto: Alo ilustracija

 

- Jelisaveta i Miloš su nekoliko nedelja pre stupanja u brak potpisali predbračni ugovor po kom je jasno navedeno da nepokretnu i pokretnu imovinu stečenu pre braka neće deliti ukoliko dođe do razvoda. U sklopu istog ugovora jasna je tačka po kojoj Jelisaveta ima pravo na korišćenje Miloševe imovine stečene pre braka. Sa druge strane, složili su se da zajednički stečenu imovinu ravnopravno podele čime njoj sleduje čak šest miliona evra od 12 miliona evra koliko je Teo zaradio u proteklih sedam godina - navodi naš izvor uz objašnjenje da su se bračni partneri obavezali da verodostojno prikazuju jedno drugom sve što steknu.

- Osim što su se pobrinuli da njihov predbračni ugovor sadrži sve važne tačke, Jelisaveta i Teo obavezali su se da od trenutka sklapanja braka bez izuzetka prikažu jedno drugom sve što ponaosob steknu kako bi zajednički raspolagali imovinom - tvrdi izvor i otkriva da je upravo glumica ta koja je zahtevala da se obavežu predbračnim ugovorom.

Jelisaveta, Miloš

Foto: Ilustracija

 

- Iako mnogi misle da je Teo taj koji je želeo da zaštiti imovinu i milione od Jelisavete, istina je da je ona od njega zahtevala da potpišu taj papir kako bi znao da se ona udaje iz ljubavi, nikako iz koristi. Želela je da on u svakom trenutku zna da je to što je stekao pre ne zanima, te da je spremna da bude uz njega šta god u budućnosti da stekne ili ne stekne. Nebrojeno puta joj je rekao da nema potrebe da potpisuju papir, ali ona nije želela da odustane - zaključio je izvor za Alo!.

Bežali od našeg paparaca

Ekipa Alo! portala posetila je kraj u kojem Teodosići žive kako bi saznali kakva je situacija između košarkaša i glumice u jeku priče o razvodu.

Nekoliko minuta nakon što smo stigli do njihove zgrade, Jelisaveta se parkirala u besnom „poršeu“ kako bi pokupila Miloša koji je pokušavao da se sakrije ispod kapuljače.

Njih dvoje uputili su se u nepoznatom pravcu, a nije nam promaklo da se na njihovim licima jasno videlo neraspoloženje.

Ekipa naše rubrike pokušala je u više navrata da dobije komentar od aktera priče, ali se do trenutka objavljivanja ovog, kao ni prethodnih tekstova na temu, nisu oglašavali.

Piše: Ekipa Alo!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading