Breskvica
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od najpopularnijih mladih pevačica.

Ona je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh na domaćoj muzičkoj sceni, a iako ima samo 22 godine, Anđela je "poklekla trendovima", te je na svom licu odradila nekoliko korekcija kojima je ulepšala svoj izgled.

Naime, Breskvica je po mišljenju mnogih jedna od najlepših devojaka na našoj javnoj sceni, a mnogi hvale njen prirodni izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Ipak, na jednoj Instagram stranici osvanula je njena fotografija iz perioda kada nije bila poznata, na kojoj se jasno vidi razlika u njenom izgledu.

Na osnovu poređenja fotografije, korisnici pomenute društvene mreže zaključili su da je Breskvica podizala kapke, ubrizgala hijaluron u jagodice, bradu, a najviše u usne. Takođe je, kako kažu, imala korekciju obrva, a zbog velike promene u tenu pretpostavljaju da Ignjatovićeva koristi preparate za samopotamljivanje ili redovno posećuje solarijum. Oni misle da je pevačica operisala i nos, ali ona nikada nije javno govorila o svojim estetskim korekcijama.

"Ista je bre, samo je promenila licni opis", "Ovde je malo vise promenjeno, znaci podigla obrve, oči mačkaste, nos operisala, jagodice digla, usta napumpala, znači sve", "Svi smo se mi promenili od puberteta do sad", "Lepa je na obe slike", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading