Branka Sovrlić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Branka Sovrlić otputovala je u Dubai sa prijateljima, a da uživa maksimalno može se zaključiti i po njenim objavama na društvenim mrežama, odlučila je da pokaže svoju figuru, pa zapalila Instagram.

Branka je iznenadila svoje Instagram pratioce okačivši fotografiju u kupaćem kostimu, pokazala je da čak i mlađe koleginice mogu da joj pozavide. Komentari ispod njene objave su se nizali, a pohvale samo pljušte.

- "Jedan je život, uživaj"- bio je samo jedan od komentara ispod objave.

Iako Branka važi za jednu od najbogatijih pevačica naše javne scene, Branka je istakla da nikada nije imala estetske zahvate.

Branka Sovrlić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam pristalica plastičnih operacija, treba se negovati, ko voli nek izvoli. Mene je strah da ako me secnu, mogu da pogode neki nerv, pa da se iskrivim. Toliko godina sam na sceni, od početka me neki ljudi prate i glupo je da se pravim ja sam da imam dvadeset godina - rekla je ona jednom prilikom za Grand.

Pevačica je svojevremeno istakla da je ponosna što je u životu uspela sama da se izbori sa svim nedaćama i istakla da nikada nije popila ni lek za smirenje.

Srećna sam što do dan danas nisam popila ni jednu tabletu za smirenje. Danas je sve nekako užurbano i valjda zato nemaju vremena za sebe. Mi smo ta neka stara greneracija koja još uvek ima živaca, strpljenja, pa valjda možemo sa svojim supružnicima i da podelimo vreme. A kada ste sa nekim dugo godina, onda to prerasta i u tri ljubavi – rekla je Branka tom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading