Pavle Dejanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Pavle Dejanić je poznat po ludoj atmosferi koju pravi na svojim svirkama. Javnost ga je upoznala kroz takmičenja Pinkove zvezde i X faktor.  Pevač je zbog optužbi na njegov račun, koje on negira, rešio da javno raskrinka kompletnu estradu.

- Ono što najviše muči našu estradu i naše društvo generalno, pričam za onaj segment društva koji su kafanski ljudi je droga, znači, toliko je „belog" na estradi da vi nemate pojma. Ja znam da vi, dragi gledaoci, mislite da se ja drogiram i da nisam normalan zbog svojih nastupa, ali evo sad prvi put javno, nikad u životu ni džoint probao nisam, nemojte me više smarati time! Nemojte mi nuditi, kad krenete za mnom u toalet i kažete: „Brate, 'aj da se popravimo", nisam taj lik. Ja radim svadbe, maltene barabar koliko ima alkohola na veseljima, toliko ima i „belog", tako da je droga najveći problem - rekao je pevač.

Pavle Dejanić

Printscreen

 

O kolegama uvek govori sve najbolje i ima razumevanja za njih, ali kaže da za pojedine brine jer su poroci uzeli maha i vode ih na dno.

- Postoje tri tasa koje čine jednu karijeru, a to je talenat, uspeh i način života. Ja sam jednog kolegu svog pitao: Je l’ znaš ti rođeni da ne možeš pojesti dva doručka, dve kafe popiti, dva auta danas slupati?, kaže: Daj meni, pa da vidiš! Kad Bog ili đavoli ne iznivelišu dobro ta tri tasa, talenat, uspeh i način života, to je sve dole, znači džabe talenat i uspeh ako je način života katastrofa! - kaže Dejanić za 24sedam.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading