Pavle Dejanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Pavle Dejanić je nekadašnji učesnik takmičenja Pinkove zvezde i jedan od najtraženijih izvođača na privatnim veseljima.

Svojevremeno je rekao šta se dešava "iza kulisa" nekog nastupa i otkrio da se veliki deo estrade nalazi u kandžama poroka.

Sada je otkrio i da je doživeo da vidi da gosti na privatnim veseljima preminu.

- Dvoje mi je umrlo na svadbi, jedan čovek na svadbi u Vrbasu, drugi u Mačvanskoj Mitrovici, jedan tokom rok žurke, dok je skakao, a drugi je umro u kolu, tako da može da se rikne, dvoje je umrlo -rekao je Pavle, a potom progovorio i o bakšišu koji se dobija na proslavama, pa je istakao da nije sve tako kako se prezentuje na društvenim mrežama.

- Ako me pitaš za onu varijantu ko uzima najviše novca, za koga vidimo na društvenim mrežama da daje najviše, to su definitivno romske svadbe, ali ako je zaista ono novac, ako oni ne vraćaju posle novac domaćinima, to je tkz. garancija, e sad garancija koju radim ja i kolege koje rade slično, ono što bude preko garancije to ostaje nama, ali postoji mnogo veselja da ostaje domaćinima, to je onda samo jedna predstava, to nije davanje bakšiša - rekao je Dejanić.

Kada je on u pitanju, najveći bakšiš koji je dobio bio je od Italijana koji je želeo da sluša Sašu Matića.

- On je Italijan, svirali smo godišnju zabavu firmi koja prodaje automobile, došao je njihovi italijanski partner, i pitao me: "Ti znaš ruzmarin Sasa Matić, znas? Ke belo, gracie mile, karo! i da mi čovek dve novčanice od 500 evra da mu otpevam Sašu Matića, ja sam iskoristio priliku pošto 'io parlo italiano', ja pun sebe govorim italijanski, on sipa tamo ljubičaste za ruzmarin, ovi moji iz benda daj, mani italijanski, pitaj ga je l’ voli koju još pesmu.

Mondo 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading