Južni Vetar
Foto: Promo/Nemanja Miščević

Svetska glumačka zvezda Mads Mikelsen stiže u "Južni vetar 3", saznaje Informer! Danski glumac, koji je više od decenije u samom vrhu Holivuda, svetsku popularnost stekao je ulogama u seriji "Hanibal" (2013) i filmovima "Kazino Rojal" (2006), "Indijana Džouns i artefakt sudbine" (2023) i Oskarom nagrađenoj drami "Još jedna runda" (2020).

Jedan od najpoznatijih negativaca iz bioskopskih i televizijskih hitova uveliko pregovara s producentima "Južnog vetra" o angažmanu u ovom hit krimi trileru.

- "Južni vetar 3" biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Autor i reditelj Miloš Avramović vernim fanovima i gledaocima ovog projekta želi da pruži pravu poslasticu za kraj sage, pa će pored sjajne priče i akcije akcenat biti na izvanrednoj glumačkoj ekipi. Zbog toga je zajedno s producentima kontaktirao s Madsovim agentima i pregovori su u toku! Ako sve bude teklo po planu, slavni glumac igraće glavnog negativca u "Južnom vetru 3" - otkriva izvor blizak produkciji filma i dodaje da su velike šanse da Mikelsen zaigra uz Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića:

- Mads je dobio scenario, dopala mu se priča i ceo koncept i dao je zeleno svetlo. Njegov raspored je rasterećen u periodu kada se planira snimanje našeg filma, tako da su velike šanse da i zvanično sklope dogovor. Ostaje da se utanače još neki detalji i ekipa se nada da će u bliskoj budućnosti i zvanično moći da potvrde saradnju - otkriva izvor za "Informer". 

Reditelj "Južnog vetra", Miloš Avramović, želi da treći deo bude snimljen na ekskluzivnim lokacijama, tako da će većina radnje biti snimljena u inostranstvu.

- Ekskluzivno mogu da vam otkrijem da će se vei deo filma snimati u Beču. Avramović, Biković i Radonjić, koji su ujedno i producenti filma, uskoro će posetiti glavni grad Austrije, gde će razgledati potencijalne lokacije. Mogu da vam otkrijem i da će treći nastavak nositi naziv "Gas do daske". Reditelj Avramović je pre nekoliko dana na svom Instagram storiju zagolicao maštu fanova i na nemačkom napisao "Gas do daske", čime je zapravo otkrio naziv trećeg dela - priča naš izvor i otkriva kada počinje snimanje:

- Snimanje neće krenuti pre kraja leta, najverovatnije u septembru ove godine. Tada su temperature i dnevno svetlo idealni jer zbog dobrih kadrova ne valja kada prži sunce i kada su temperature 40 stepeni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading