Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo/A. Nalbantjan

Muzičar i član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, nedavno je organizovao u Beogradu konferenciju za medije povodom stravične nesreće koja se desila u Makedoniji.

Roker je tada na istu došao sa zavijenom levom rukom, koju je povredio prilikom stravične nesreće.

Nakon što je roker stigao u Srbiju, komšiluk ga nije viđao nekoliko dana, a pojedini nisu ni znali šta se pevaču dogodilo. Komšije su za sa osmehom govorile o Đorđu i otkrile nam kako izgleda njegova dnevna rutina.

- Znamo Đoleta, dolazi stalno u naš salon, čovek je ozbiljan car. Sve najbolje o njemu imam da kažem. Nismo ga videli otkako se desila nesreća u Makedoniji - rekla je radnica iz salona lepote gde pevač stalno ide.

Jedna komšinica poznaje pevača iz viđenja.

- Uvek je nasmejan i stalno se zeza sa svima. Tužno je ovo što mu se desilo. Nadam se da će mu vremenom biti lakše da živi sa tim - istakla je, a onda smo imali priliku da razgovaramo sa jednom bakom.

- Pravi momak! Za mene je on momak. Čula sam na televiziji šta se dogodilo i tako me je neka tuga obuzela. Greota što će takav teret poneti. Hvala bogu, Đole je veoma jak i pozitivnog duha, ima divnu porodicu i verujem da će i uz njihovu pomoć uspeti da prevaziđe celu situaciju - iskrena je gospođa.

U obližnjoj radnji kažu da kod njih ne dolazi, ali da je njegova majka stalno ovde pazarila za kuću, naviknuta na lokalni dućan.

- Retko ga viđam. Ne dolazi nikada u radnju. Ranije je i izlazio, a onda mu je majka bila lošeg zdravlja, pa se slabije kretao po komšiluku. Majka mu je divna žena, znam da je bila u godinama, ne znam kako je sada... - rekla je žena iz obližnje radnje i dodala:

Žena mu ne živi ovde, ali je viđamo. Dođe sa ćerkom. Otkada se desila nesreća dolaze češće.

Podsetimo, roker je takođe otkrio i pojedine detalje strašne nesreće u kojoj je poginula jedna žena i priznao da se sve desilo u sekundi.

- Nekih desetak dana sam bio tamo, imao sam obaveze u vidu veštačenja, radili su tragove kočenja itd, imao sam veliku pomoć od samog starta od dvoje ljudi dole. Imam advokata koji me je zastupao tamo, imam ga i ovde u Beogradu. Jednom godišnje ću morati da se javim u Tužilaštvo ili kada budu oni naložili, to je moja obaveza sada - naveo je Đorđe David.

Blic 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading