Peja sa devojkom
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge.

Njegova bivša supruga koju svi znaju Zlata Petrović bila mu je prva žena. Nakon toga bio je u braku sa 25 godina mlađom Draganom Pejić, a došlo je do kraha i tog braka.

Peja i atraktivna crnka venčali su se na Ibici, a Peja je jednom prilikom za domaći medij priznao da bi voleo da i on i Dragana dobiju dete.

- Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh - rekao je on jednom prilikom za Blic.

Peja je tada otkrio da su častili jedno drugo pre braka - on nju silikonima, a ona njega novim zubima.

- Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene - rekao je Peja tada u emisiji na Prvoj televiziji i dodao da je sam izabrao veličinu grudi.

- Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Ona je birala zube, ja biram grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom - istakao je voditelj.

Kako je Peja jedno vreme redovno posećivao teretanu svakodnevno je kačio svoje slefije. Dragana je istakla da nema problem sa tim.

- Ja znam da je on samo moj. Meni imponuje kada komentarišu da je lep i zgodan. Ja sam ponosna na njegove godine, ne smetaju mi - rekla je Dragana.

Podsetimo, nakon razvoda on je vidno smršao i obratio se za pomoć na jednoj klinici.

BONUS VIDEO

https://www.alo.rs/vip/estrada/828950/peja-nasao-utehu-posle-razvoda/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading