irina
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najatraktivnijih srpskih voditeljki, a na izgledu joj mogu pozavideti i duplo mlađe koleginice.

Ona je na medijskoj sceni već dve decenije, a mnogi ne znaju koje je njeno pravo zanimanje.

Naime, Irina je po profesiji master srpskog jezika i književnosti. Davne 2004. godine, radila je kao profesorka.

OVO JE PRAVO ZANIMANJE IRINE VUKOTIĆ! Voditeljka je završila ovaj fakultet da bi majci ispunila želju!

Printscreen

 

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotićeva.

Inače, Irina Vukotić dala je otkaz na televiziji "Pink" i prešla je na televiziju "Prva".

Irina

Printscreen

 

Irina je jednom prilikom govorila o svojim počecima na televiziji. Njeno prvo radno mesto bilo je na trećem kanalu RTS.

- Počela sam na Trećem kanalu RTS-a, gde sam primljena na audiciji za nova TV lica jer je bila potrebna nova energija, mladih, obrazovanih ljudi. I na samom početku sam naučila da i u TV prilogu moraš da ostaviš autorski pečat, a naročito kasnije u TV emisijama koje sam već sa 25 godina radila uživo sa puno gostiju iz različitih sfera. Jutarnji program je moj teren jer volim dinamiku, raznovrsnost tema, mogućnost sukoba mišljenja i stavova, ali često i životne ispovesti sa kojima gledaoci vole da se poistovete. Istina je da se uvek dobro pripremim za emisiju i mislim da se to podrazumeva, a često volim da kažem da je i improvizacija moguća samo kad “držiš sve konce u rukama“. Zajedno sa svojim kolegama urednicima učestvujem u osmišljavanju tema i gostiju i funkcionišemo kao tim, a svaki dobar voditelj je prepoznatljiv po svom načinu rada i svojevrsnom pečatu koji daje emisiji - pričala je Irina Vukotić za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading