Irina
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/Novo jutro

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najskromnijih dama na našoj javnoj sceni, a poznato je da vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, te spada i u jedne od najlepših TV lica.

Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i za dve decenije gotovo da se nije promenila ni za mrvicu.

Voditeljka je pre dvadeset godina izgedala gotovo identično kao danas, a to je i pokazala fotografijom koju je objavila na Instagramu kada se prisetila svojih televizijskih početaka, te podelila uspomenu.

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju "Dodatno" ubrzanje kao i kulturno-informativni program "Mozaik". Koleginice su joj bile Marija Kilibarda i Natalija Dedić.

- Ovde sam već dve godine bila deo 3k porodice i period kada smo se televizija i ja zavolele na prvi pogled. Nije bilo trendinga, čitanja sa promptera već sta imaš u glavi i šta si spremio to ti je što ti je - napisala je Irina.

Nije bilo kompjutera i programa, jurnjave za rejtingom, to što si snimio prilog nije značilo i da će biti emitovan ako nije perfektan. Bilo je kreativnosti, mnogo ideja, ljubavi, putovanja, druženja. I danas se trudim da se istim načelima vodim. Kvalitet, detaljna priprema i trajanje - napisala je Irina i zahvalila se svojim prvim učetiljima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading