Irina
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/Novo jutro

Iako je trudi da svoj privatni život zadrži za sebe i ne eksponira se toliko u javnosti, ljubavni odnosi voditeljke Irine Vukotić oduvek su interesovali javnost. 

Ona je nekada vodila emisiju "Sve za ljubav", da bi kasnije vodila i emisije koje su posvećene "Velikom bratu", a potom je postala jedna on najvoljenijih voditeljki jutarnjeg programa.

Jedan od učesnika rijalitija koji je vodila postao je i njen dečko, a kasnije suprug i otac njenog deteta. Savo Radović, koji je bio učesnik Velikog brata, inače venčani kum Marka Miljkovića i Lune Đodani, osvojio je srce lepe voditeljke.

- Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Ona mi je rekla da joj se kod mene sviđa to što sam potpuno nepredvidiv i zabavan. Shvatili smo da se super uklapamo. Odlučio sam da se napokon smirim i zaboravim na dosadašnje ludorije – rekao je na početku veze Sava za medije.

Dve godine kasnije dobili su ćerku Iskru, ali ljubav nije potrajala. Nakon razvoda ona je vratila staro prezime, a on se povukao iz javnosti. Ostao je upamćen kao njen bivši suprug.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading