Irina
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Irina Vukotić je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i pozvala gledaoce da je prate u Jutarnjem programu, ali, sve je ostao je u senci zbog njenog izazovnog stajlinga.

Voditeljka je obukla ultra kratku crnu mini-haljinu pripijenu uz telo koja joj je odlično pristajala. Kreacija je imala svedeniji dekolte sa reverima, kratke rukave, dok su crnu boju razbili zlatni dugmići. Irina je pozirala svedenije šminke i puštene plave kose, a u prvom planu su bile njene duge, vitke noge u crnim salonkama, a onda su usledili komentari:

- Stajling nije za jutarnji program, nego za noćni, Sjajna, kao i uvek, Prezgodna i prava dama, Voditeljka sa najlepšim nogama - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Irina je po profesiji master srpskog jezika i književnosti, a davne 2004. godine, radila je kao profesorka.

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotićeva.

@alo_portal Sandra Afrika uzbuđena uoči premijere filma i koncerta: Prvi put slušam Lukasa u Areni! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #premijera #acalukas #sandraafrika ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading