Cimerka Noe Milivojev ulazi u Zadrugu
Foto: Alo/Printscreen

Tiktokerka Ana Marija Pavlović, cimerka ubijene Noe Milivojev, pretučena je noćas u jednom hotelu u Beogradu.

Kako Ana kaže, na nju je nasrnula žena koja je sedela na nekoliko metara od nje, a sukob je kulminirao nakon što je dečko te devojke njoj rekao "da je zgodna".

- Pa ja sam bila ovde, u hotelu. Bila sam uvijena u peškir. Prišao mi je dečko od te devojke i rekao mi je da lepo izgledam, iako sam transrodna osoba, kao da je hteo nešto sa mnom. Ona je bila ljubomorna i uhvatila me je za lice, što ja najviše mrzim. Ja ne ćutim ni tati ni mami da me maltretiraju, pa neću ni jednom običnom degenu - započela je Ana Marija za Telegraf. rs, pa dodala:

- Ja sam tu pukla, sklonila sam joj ruke, ona me je uhvatila za nokte i slomila ih. Ja sam tu njoj uzvratila baš grubo, šutnula sam je u stomak.

Ana Marija je otkrila i da je napoznata žena došla kod nje u sobu nakon incidenta.

- Ona je došla kod mene, tražila je ku***. Bila je ljubomorna na mene, na moju liniju i očigledno na moje nokte. Šta ja da radim što je ona krmača, moje telo ne može svako da ima iskreno - rekla nam je ona.

Kako nam je Ana otkrila, ona priznaje da se bavi prostitucijom.

- Da bavim se prostitucijom. Jeste rizična stvar, ali ja radim samo sa ozbiljnim ljudima, inspektorima policije i slično. Bilo je i poznatih ličnosti. Bilo je bokser kod mene, ali i glumac, pevač, a ima i tiktokera - otkrila je on, pa se osvrnula na osude:

- Ja moram da kažem da svi vole trans osobe, džabe mi se kriju. Na ulici nas prozivaju da smo pederi, a zovu me preko oglasa da pitaju koja mi je cena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading