noa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

U Višem sudu u Beogradu danas je za 7. maj odloženo pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života N. M. (18).

Suđenje je odloženo zbog izostanka Dabetićevog branioca, saznaje Tanjug. U sudnici su bili prisutni majka i otac ubijene osobe (N. M.), a Dabetić je doveden iz pritvor u kojem se nalazi od hapšenja.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, Dabetić bi trebalo da se kratko izjasni o krivici, dok će na glavnom pretresu (suđenju) detaljno izneti odbranu. Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio N. M.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N. M. (18), s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading