Noa Milivojev
Foto: Alo/Foto: Alo!/Nedeljko Kiš/Ilustracija

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) u junu prošle godine.

On se tereti za teško ubistvo, a monstrum se u danima nakon zločina ponašao kao da ništa nije učinio. Kako se navodi u optužnici veštačenjem telefona pronađenih kod osumnjičenog utvrđeno je da je on imao namere da ubije tinejdžerku, ali i sakrije tragove koristeći određene aplikacije na telefonu.

Prvi trag koji jasno ukazuje da je Dabetić imao nameru da se reši tragova nakon zločina koji je počinio ukazuju i detalji iz istrage koju je sprovelo Više javno tužilatvo u Beogradu.

U telefonu optuženog za ubistvo pronađena je instalirana aplikacija koja simulira hemijske reakcije i rešava hemijske jednačine, a uvidom u aplikaciju pronađena je pretraga rekacije mravlje kiseline i vode.

Takođe, u telefonu Dabetića pronađena je i uznemirujuća prepiska sa njegovim poznanikom od 4. juna prošle godine, u kojoj se žali na ubijenu devojku.

„Svi stvaramo svoje monstrume, to je sve što imam reći. Kako smo ih stvorili, na nama je i da ih uništimo. Tvorac – uništitelj. Svaki dan zovem muriju, u omiljenim pozivima mi je 192“, napisao je Dabetić poznaniku i dodao:

Podsetimo, Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Njeno telo otkriveno je sredinom leta prošle godine u stanu u Ulici cara Lazara u centru Beograda, a osumnjičenom Ognjenu Dabetiću stavljene su lisice na ruke.

Nakon stravičnog zločino otkriveno je i da je mlada tiktokerka trpela nasilje na društvenim mrežama, odnosno bila izložena različitim uvredama.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading