noa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

U Višem sudu u Beogradu, danas je održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) za teško ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18). On je izjavio da navodi optužnice nisu tačni, na šta je za Kurir reagovala Noina majka Boba.

- Nisam prisustvovala današnjem ročištu jer sam se razbolela. Od prošlog puta kad smo bili i videli ga, nije mi dobro - kazala je Boba.

Ona ističe da sad kad čuje kako se Dabetić branio, smatra da je i bolje što nije bila prisutna.

- Ja da sam čula kako se branio, ne bih preživela. Da li je moguće da nije priznao sve, a postoje svi dokazi? Ne mogu da verujem - kaže Noina majka i dodaje:

- Monstrum se pravi lud, a nije...

Dabetić je danas, da podsetimo, negirao određene navode iz optužnice u kojoj je okrivljen da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života tiktokerku.

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17.06.-18.06. u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, ubio osamnaestogodišnjakinju, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

- Ognjen D. je, kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom ju je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš-kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju s poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš-kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš-kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

Glavni pretres zakazan je za 6. jun, kada će moći da prisustvuje i javnost.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading