Ubijena Noa
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, Dabetić je trebalo da se kratko izjasni o krivici, dok će na glavnom pretresu (suđenju) detaljno izneti odbranu, ali to nije učinio zato što njegov advokat nije došao na pretres. 

Kako je za Alo! rekla majka monstruozno ubijene tiktokerke Noe Milivojev, pravda treba da stigne monstruma koji je presudio njenoj ćerki.

- Monstrum koji je počinio najgore delo danas nije svedočio, jer mu nije došao branilac! Nismo želeli da ga gledamo... Želimo pravdu, odnosno doživotnu kaznu za monstruma - rekla je za Alo! majka Noe Milivojev.

Podsetimo, Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio N. M.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N. M. (18), s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading