Stranci traže DISKVALIFIKACIJU Hrvatske s Evrosonga društvene mreže su se upalile a ovo im zameraju (FOTO+VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Odmah nakon pobede riječke grupe Let 3 počeli su da se nižu komentari na račun njihove pobede.

Osim hrvatskih gledalaca, i strani fanovi Eurosonga ispratili su hrvatski izbor za pesmu Evrovizije. Tviter je preplavljen komentarima, ali nisu baš svi pozitivni.

 

 

Stranci traže diskvalifikaciju

Deo fanova Evrovizije smatra da Let 3 treba da se diskvalifikuje s ovogodišnjeg Eurosonga.

 

 

"Odmah diskvalifikujte Hrvatsku ili barem pesmu", "Želim Hrvatskoj nula bodova na Eurosongu", "Hrvati, šta ste to napravili? Ako se ovo kvalifikuje u finale, biću jako uzrnemiren", "Šta nije u redu s vama?", "Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale", "Je li Hrvatska namerno pokušava da sabotira svoje šanse na Eurosongu?", "Druge države se barem trude", neke su od kritika.

 

 

 

 

Ima i oduševljenih

Drugi su, pak, oduševljeni pesmom koju Hrvatska šalje u Liverpul.

 

 

"Ovo je najbolja pesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina", "Pesma se obrušava na Lukašenka i Putina. Obožavam", "Hrvatska će pobediti na Eurosongu", "Najjača pesma Hrvatske u poslednjih nekoliko godina", "Jasno je da Eurosong više nije muzičko takmičenje. Politika je. Zato Hrvatska ima šanse da dođe u top 5", misle drugi gledaoci.

 

 

Podsetimo, Let 3 juče je pobedio na Dori s pesmom "Mama ŠČ"! Imali su ukupno 279 bodova, a drugoplasirane Harmonija disonance su imale 155.

Stoja kupila skupocenu nekretninu u Puli "TAMO SAM PRONAŠLA MIR"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading