Stoja
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Stojanka Novaković Stoja, iako važi za jednu od onih pevačica koje mogu maksimlano da uživaju u plodovima svog napornog rada, ipak samo nastavlja dalje punom parom i ne planira da stane. Kada, međutim, reši da se malo odmori - to čini u njenom Perlezu, a tokom jednog televizijskog pojavljivanja je zaintrigirala i planom da se, možda, preseli u Pulu, gde joj mir posebno prija.

Stoja

Printscreen/Zvezde Granda

 

- Tačno, to je moj Perlez! Ja se tamo odmaram, imam divnu baštu, cveće, ali ne planiram baš tamo da ostanem. Ja sam malo kao ptičica, ali definitivno tamo punim baterije - počela je Stoja u „Zvezde Granda - Specijalu", pa zatim ovim rečima sve ostavila bez reči:

- Uskoro ću se preseliti u Pulu!

Kada su je voditelji iznenađeno upitali o tome, nadovezala se:

- Jako mi se dopada i već tamo nešto radimo. Biće, evo, odmaram tu na jahtici (smeh). Tamo mi se sviđa taj mir - objasnila je ona.

Tada, osvrnula se na šuškanja kako je baš u Puli pazarila skupocenu nekretninu. Upitana da li je kuća ili stan u pitanju, odgovorila je:

- Stan - pa se nasmejala, ali nije zalazila u detalje.

Potom, rekla je kako je sigurna u svoju odluku - da napusti Srbiju.

- Želim za koju godinu da se preselim tamo, da uživam, da se šetam, da se odmorim. Uvek ću gledati da ispoštujem publiku, ali moraću malo više i da uživam, zasluženo je - prokomentarisala je Stoja.

DESIO SE PREOKRET Severinu neće u Srbiji, otkazan joj koncert na Kopaoniku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading