OVAKO JE SUĐENO Zvezda Granda se porodila iznenada, pa otkrila sve detalje (FOTO)
Printscreen

Zvezdana Stevanović, učesnica "Zadruge 4" i takmičarka emisije "Zvezde Granda" postala je mama.

Pevačica je na svet donela dečaka, a sada je otkrila kako se oseća posle porođaja.

- Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama - istakla je Zvezdana i otkrila zbog čega su roditelji do poslednjeg trenutka bili neodlučni oko imena deteta.

OVAKO JE SUĐENO Zvezda Granda se porodila iznenada, pa otkrila sve detalje (FOTO)

Printscreen

 

- Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mesec trudnoće i nacrtala Nikolu, mene i bebu i napisala "beba Luka". Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna (smeh). Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka - ispričala je ponosno novopečena mama.

Zvezdana je dodala da je nikad u životu nije bila srećnija, kao i konačno zna šta je prava ljubav, te se na Instagramu ponosno pohvalila da u ruci drži ceo svoj svet.

OVAKO JE SUĐENO Zvezda Granda se porodila iznenada, pa otkrila sve detalje (FOTO)

Printscreen

 

Inače, Zvezdana i Nikola nedavno su se u krugu porodice zavetovali na večnu ljubav,a govorila je o svom dugogodišnjem partneru i stala na put glasinama da ga krije.

- Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi - otkrila je nedavno, pa se dotakla intimne ceremonije venčanja.

- Venčali smo se samo u krugu najužih, jer smo tako hteli. Sa kumovima smo otišli do matičara i obavili taj papirološki deo, a sledeće godine planiramo crkveno venčanje i veliku svadbu - zaključila je pevačica.

TO MI JE TEMA NA FAKULTETU Takmičarka "Nikad nije kasno" šokirala Žiku Jakšića priznanjem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading