TO MI JE TEMA NA FAKULTETU Takmičarka "Nikad nije kasno" šokirala Žiku Jakšića priznanjem
Printscreen

Učesnica emisije "Nikad nije kasno" Dragane Vujinović koja je priznala da je za potrebe magistarskog rada uradila istraživanje istoimene emisije , a najzamivljiviji deo je svakako bio kada je iznela sva saznanja do kojih je došla.

- Uradila sam analizu i naše, odnosno vaše emisije. Imam ceo rad, pa ako bude prilike i prođem dalje, onda ćemo da pogledamo zajedno. Ja ću sledeći put da iznesem sve, celu statistiku i gledanost – rekla je Dragana, a Žika se odmah nadovezao:

TO MI JE TEMA NA FAKULTETU Takmičarka

Printscreen

 

- Čekaj, da te pitam nešto, to je sad master rad, ranije su bili magistri, a sad su masteri. To sam hteo samo da utvrdim pošto sam ja malo staromodan. Kad si već razmišljala i radila oko muzičkih emisija, hajde sada mi reci do kakvih si zaključaka došla. Znam ja šta je to, ti si ušla u takmičenje da sve ovo pogledaš i istražiš iznutra- rekao je Jakšić.

- Radili smo analizu i „Piknovih zvezdica“, „Zvezda Granda“ i „Nikad nije kasno“ , tema je bila marketing i gledanost. U suštini ovu emisiju gledaju svi, sve generacije. Nema ono da je gledaju ljudi od 25-35 godina, već svi. I posebno je važno da se prati u inostranstvu dosta, tako da ste odlični – objasnila je takmičarka.

RASPRODAT KONCERT PETRA GRAŠA U ŠTARK ARENI! Pušten u prodaju i nivo 400, saopštili organizatori

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading