OTKRIVAMO ŠTA PORODICA ĐOGANI SPREMA ZA VEČERAS Marko u društvu kume i svastike vrši poslednje pripreme za slavlje 14:51 Vip 0
PRVE INFORMACIJE O STANJU LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA Evo kako se oseća posle carskog reza 11:49 Vip 0
LUNA I MARKO ĆERKICI DALI IME MOĆNOG ZNAČENJA Potiče iz naših krajeva, a simbolika je veoma jaka 10:51 Vip 0
MARKO MILJKOVIĆ U TRANSU ZBOG DOLASKA PRINOVE Lunin suprug ne može da sakrije sreću, viče i šeta po stanu 09:45 Vip 0
RIJANA POSTALA MAMA PO DRUGI PUT Njena porodica je bogatija za još jednog dečaka, svi nagađaju kako će se zvati beba 17:41
ZDRAVKA UŽIVO U PROGRAMU ISPRIČALA KAKO JE SPASILA BEBU "Bila je polumrtva, okrenula sam je ka dole i lupkala" 11:19 Vesti 0
ŠOK NA POROĐAJU! Budući tata se onesvestio, lekari nisu mogli da veruju šta se dešava (VIDEO) 12:21 Vesti 0
"BILA JE MODRA, CRNA, VADILA SAM JE IZ..." Higijeničarka oživljavala bebu nakon porođaja na autobuskoj stanici! 14:48 Vesti 0
"MOLIM VAS SPASITE MENE, A NE DETE" Reči ove mame izazvale su burnu raspravu na društvenim mrežama 18:08
NOVA KONTROVERZNA METODA POROĐAJA SE ŠIRI SVETOM Majke u strahu, nije im jasno šta je to "Vaginalna setva" 21:15
Naj žena ANA IZ KRAGUJEVCA SE PORODILA U AUTOMOBILU Mali Andrej prožurio, umesto lekara, na svet ga donele dve zaove 12:10
PITALI SMO MUŠKARCE U SRBIJI DA LI BI PRISUSTVOVALI POROĐAJU Porodilišta to dozvolila, a neki očevi kazu “da bi ih to opteretilo” 19:38
Suzana Trajković LEPE VESTI IZ GAK "NARODNI FRONT" Dozvoljeno prisustvo oca na porođaju, odobrene su i posete pacijentima 18:55 Vesti 0
nažena SAMA SE PORODILA I SINA SAŠU IZVUKLA IZ SVOJE UTROBE: Snimak porođaja se ne viđa često, a ovaj je i divan i potresan 15:48
ALO! ISPRED NARODNOG FRONTA Marko Miljković posetio Lunu, ne krije sreću zbog dolaska prinove! 13:46 Vip 1
JURI U SUPROTNOM SMERU NA AUTOPUTU Opasan trend može da košta života: Ovo je epidemija! (VIDEO) 11:30 Hronika 0
NIJE ŠTEDELA! Prija dala preko 100.000 evra za kostime, samo za minđuše dala bogatstvo, a ovo je brend koji radi za nju 16:14 Vip 3
RADOM PROTIV PROŠLOSTI Anđela Đuričić o emotivnom statusu, sudskim procesima i karijeri za Alo! Srećna sam i bez muškarca! 13:00 Vip 0
BAHATOSTI NEMA KRAJA Igra se sa životom, vozi "Porše" više od 200 na sat dok su u njemu deca (VIDEO) 18:11 Hronika 1
VERUJE SE DA SU OVE REČI TOLIKO MOĆNE DA MOGU DA POMERE I PLANINE Majčina molitva za sreću i zdravlje dece 19:28 Vesti 0
ODBACIO IH SIN JEDINAC Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu" 16:08