NEPOSREDNO PRED POROĐAJ SE NALAZI OVDE Pevačica trudna sa 10 godina mlađim kolegom, a evo šta sada radi (FOTO) 15:30 Vip 0
PORODILA SE MARIJANA ZONJIĆ Bivša zadrugarka potvrdila srećne vesti, prva fotografija bebe je tu 07:19 Vip 0
„MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI POROĐAJ“ Rodila bebu džina, doktori tako nešto godinama nisu videli! 12:52
PORODILA SE NAŠA POZNATA PEVAČICA Tvrdi da je 40 godina bila sama, a onda se desilo ono o čemu je sanjala! 14:15 Vip 0
NEVEROVATAN PRIZOR SNIMLJEN U DIVLJINI ARKTIKA Naučnici zapanjeni - ženka ogromnog kita se porađala na par metara od njih 17:20 Razonoda 0
PEVAČICA OTKRILA DETALJE POROĐAJA Sa 10 godina mlađim suprugom čeka prvo dete: "Porodiću se u privatnoj klinici" 18:20 Vip 0
NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA! Porodila se naša pevačica, objavila fotku bebe: ''Život se ne može planirati'' 13:20 Vip 0
SESTRA NATAŠE BEKVALAC PROŽIVELA PAKAO Pozlilo joj u avionu, pa joj saopštili da boluje od teške bolesti! 16:59 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ NIJE MOGLA DA IZDRŽI Nakon porođaja snaje Melani, odmah je uradila jedno, sin Marko iznenađen 14:25 Vip 0
UTEGNUTA U KRATKU HALJINU! Aleksandra Prijović mesec i po dana nakon porođaja izgleda ovako: "Zaplakala sam" (VIDEO) 22:00 Vip 0
Devojka (27) pijana do besvesti se PORODILA NASRED ULICE, BEBU OSTAVILA U ŽARDINJERI DA UMRE, pa se vratila na festival dok joj je KRV LILA NIZ NOGE 21:24 Vesti 0
OVAKO IZGLEDA ŽENA 25 DANA OD POROĐAJA Aleksandra Prijović prvi put u javnosti nakon rođenja ćerke Arije 15:20 Vip 0
ISKRENA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE PRISUSTVOVAO POROĐAJU SVOJE ŽENE "Proganjaju me neki prizori. Volim je, ali..." 10:49 Vesti 0
RODILA DETE 19 GODINA STARIJEM MILIONERU IZ AMERIKE Poznata Srpkinja se porodila, ćerki dala isto ime kao Aleksandra Prijović! 15:30 Vip 0
OTKRIVENI DETALJI POROĐAJA SNAJE DRAGANE MIRKOVIĆ Za Markovu suprugu samo najskuplje, boravak u klinici papreno skup, zna se i koliko! 19:35 Vip 0
VRIŠTANJE I ŠOK U HOTELU Žena ustala zbog bolova, sela na WC šolju i rodila bebu – nije imala pojma da je trudna! (VIDEO) 10:30 Razonoda 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IMALA TRI USLOVA U BOLNICI GDE SE PORODILA Za rođenje ćerke dala čitavo bogatstvo, cifra je nerealna 18:10 Vip 0
PORODILA SE NAŠA POZNATA PEVAČICA Hrvatskom biznismenu rodila drugo dete, evo kog pola je beba 12:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46