OVO JE TAJNA BRENINE VITKE LINIJE Pevačica otkrila svoj jelovnik uz pomoć kojeg je smršala 17 kilograma
Alo!/Ognjen Radošević

Lepoj Breni mnogi zavide na izgledu u sedmoj deceniji, a pevačica je jednom prilikom podelila tajnu svoje vitke linije.

Pevačica je svojevremeno vodila bitku sa viškom kilograma, a u jednom periodu imala je čak 17 kilograma viška.

‒ Prošla su vremena kada sam se držala „repertoara“ na kome su bili punjena šnicla ili nešto pohovano. Važno je voditi računa o tome šta jedete. Ako već u automobile točimo najbolje gorivo, zašto to ne bismo radili i sa svojim telom ‒ rekla je Brena jednom prilikom i otkrila kako izgleda njen dnevni meni:

Alo!/Ognjen Radošević

 

‒ Prvi dnevni ritual mi je čaša mlake vode sa nekoliko kapi limuna, a onda sledi obrok, koji obično čini lagani smuti. Tokom dana unosim dosta osvežavajućeg voća i uvek pri ruci imam vodu sa limunom. Izbegavam mleko i mlečne proizvode, sve osim kefira, hleb gotovo da ne jedem. Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka. Ribu volim na sve načine. Svake godine pred početak letnje sezone skinem dva, tri kilograma kako bih u večernjim satima mogla da pojedem neku pastu pošto su naše večere prilično kasne.

Alo

 

Pevačica je takođe otkrila da njen način ishrane nije strogost prema telu, već naprotiv, način da ga što duže održi zdravim:

‒ Mislim da to nije strogost prema sopstvenom telu, nego disciplina. Neko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom. Kada hoću da skinem nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljene hidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve pre 17 časova. Kada istrenirate um da možete to da uradite, osećate se fantastično. Telo se, ipak, najbolje oporavlja kada gladuje. Naravno, ne treba preterivati. Nisam manekenka, niti volim izrazitu mršavost, ali mi prija kada na neki način gladujem. Osećam se lakše i vitalnije.

ĐORĐE DAVID JE PRIČAO DA JE ONA SELJANKA Džidža šokirala, ono što je rekla o njemu ostavilo sve bez teksta

Komentari (0)

Loading